Careers

BERAS WEAVES A TAPESTRY OF MEMORIES THROUGH FLAVORS THAT RESONATE WITH THE SENTIMENT OF "THIS KIND OF REMINDS ME OF BACK HOME." EACH DISH CARRIES THE ESSENCE OF SHARED MOMENTS AND FAMILY GATHERINGS, INVITING YOU TO CREATE NEW MEMORIES WITHIN OUR WALLS.

JOB SUMMARY
  • DIRECTS FOOD PREPARATION AND COLLABORATES WITH THE EXECUTIVE CHEF
  • HELPS IN THE DESIGN OF FOOD AND DRINK MENU
  • PRODUCES HIGH-QUALITY PLATES, INCLUDING BOTH DESIGN AND TASTE
  • ASSISTS WITH MENU PLANNING, INVENTORY, AND MANAGEMENT OF SUPPLIES
  • ENSURES THAT FOOD IS TOP QUALITY AND THAT KITCHEN IS IN GOOD CONDITION
  • KEEPS STATIONS CLEAN AND COMPLIES WITH FOOD SAFETY STANDARDS
  • OFFERS SUGGESTIONS AND CREATIVE IDEAS THAT CAN IMPROVE UPON THE KITCHEN'S PERFORMANCE
  • PREPARES FOOD PROPERLY
  • CHECKS STOCK
  • MONITORS AND MAINTAINS KITCHEN EQUIPMENT
  • SOLVES PROBLEMS THAT ARISE AND SEIZES CONTROL OF ISSUES IN THE KITCHEN
SKILLS, QUALIFICATIONS
  • KNOWLEDGE OF VARIOUS COOKING METHODS, INGREDIENTS, AND PROCEDURES
  • FAMILIARITY WITH INDUSTRY'S BEST PRACTICES
  • CREATIVITY
  • HAND-EYE COORDINATION
  • TIME-MANAGEMENT SKILLS
  • ABLE TO WORK INDEPENDENTLY
  • HANDLES PRESSURE
  • DEALS WITH UNCERTAINTY
REQUIREMENTS
  • A RELEVANT DIPLOMA
  • FORMAL CULINARY TRAINING CAN BE HELPFUL
  • KITCHEN EXPERIENCE

MUNKAKÖRI KÖTELEZETTSÉGEK
  • IRÁNYÍTJA AZ ÉTELKÉSZÍTÉST ÉS EGYÜTTMŰKÖDIK A VEZETŐ SÉFFEL
  • SEGÍT AZ ÉTEL- ÉS ITALMENÜ KIALAKÍTÁSÁBAN
  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TÁNYÉROKAT KÉSZÍT, BELEÉRTVE A DIZÁJNT ÉS AZ ÍZT IS
  • SEGÍT A MENÜ TERVEZÉSBEN, A LELTÁRBAN ÉS A KELLÉKEK KEZELÉSBEN
  • BIZTOSÍTJA, HOGY AZ ÉLELMISZEREK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰEK ÉS A KONYHA JÓ ÁLLAPOTBAN LEGYEN
  • TISZTÁN TARTJA A KONYHA RÉSZLEGEIT, ÉS MEGFELEL AZ ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI SZABVÁNYOKNAK
  • JAVASLATOKAT ÉS KREATÍV ÖTLETEKET KÍNÁL, AMELYEK FEJLESZTIK A KONYHA TELJESÍTMÉNYÉT
  • MEGFELELŐEN ELKÉSZÍTI AZ ÉTELT
  • ELLENŐRZI A KÉSZLETET
  • FELÜGYELI ÉS KARBANTARTJA A KONYHAI BERENDEZÉSEKET
  • MEGOLDJA A FELMERÜLŐ PROBLÉMÁKAT, ÉS ÁTVEZI AZ IRÁNYÍTÁST A KONYHÁBAN FELMERÜLŐ PROBLÉMÁK FELETT
KÉSZSÉGEK / KÉPESÍTÉSEK
  • KÜLÖNFÉLE FŐZÉSI MÓDSZEREK, ALAPANYAGOK ÉS ELJÁRÁSOK ISMERETE
  • AZ IPARÁG LEGJOBB GYAKORLATAINAK ISMERETE
  • KREATIVITÁS
  • KÉZ-SZEM KOORDINÁCIÓ
  • IDŐGAZDÁLKODÁSI KÉSZSÉGEK
  • KÉPES ÖNÁLLÓAN DOLGOZNI
  • JÓL KEZELI A NYOMÁST
  • JÓL KEZELI A BIZONYTALANSÁGOT
KÖVETELMÉNYEK
  • MEGFELELŐ OKLEVÉL
  • A HIVATALOS KULINÁRIS KÉPZÉS HASZNOS LEHET
  • KONYHAI TAPASZTALAT

JOB SUMMARY WE ARE LOOKING FOR A SKILLED WAITER OR WAITRESS TO TAKE ORDERS AND DELIVER FOOD AND BEVERAGES TO OUR CUSTOMERS. RESPONSIBILITIES
  • GREET AND ESCORT CUSTOMERS TO THEIR TABLES
  • PRESENT MENU AND PROVIDE DETAILED INFORMATION WHEN ASKED (E.G. ABOUT PORTIONS, INGREDIENTS OR POTENTIAL FOOD ALLERGIES)
  • PREPARE TABLES BY SETTING UP LINENS, SILVERWARE AND GLASSES
  • INFORM CUSTOMERS ABOUT THE DAY'S SPECIALS
  • OFFER MENU RECOMMENDATIONS UPON REQUEST
  • UP-SELL ADDITIONAL PRODUCTS WHEN APPROPRIATE
  • TAKE ACCURATE FOOD AND DRINKS ORDERS, USING A POS ORDERING SOFTWARE
  • COMMUNICATE ORDER DETAILS TO THE KITCHEN STAFF
  • SERVE FOOD AND DRINK ORDERS
  • CHECK DISHES AND KITCHENWARE FOR CLEANLINESS AND PRESENTATION AND REPORT ANY PROBLEMS
  • ARRANGE TABLE SETTINGS AND MAINTAIN A TIDY DINING AREA
  • DELIVER CHECKS AND COLLECT BILL PAYMENTS
  • CARRY DIRTY PLATES, GLASSES AND SILVERWARE TO KITCHEN FOR CLEANING
  • MEET WITH RESTAURANT STAFF TO REVIEW DAILY SPECIALS, CHANGES ON THE MENU AND SERVICE SPECIFICATIONS FOR RESERVATIONS (E.G. PARTIES)
  • FOLLOW ALL RELEVANT HEALTH DEPARTMENT REGULATIONS
  • PROVIDE EXCELLENT CUSTOMER SERVICE TO GUESTS
REQUIREMENTS AND SKILLS
  • PROVEN WORK EXPERIENCE AS A WAITER OR WAITRESS
  • HANDS-ON EXPERIENCE WITH CASH REGISTER AND ORDERING INFORMATION SYSTEM (E.G. FRUITSYS, LOQUU)
  • BASIC MATH SKILLS
  • ATTENTIVENESS AND PATIENCE FOR CUSTOMERS
  • EXCELLENT PRESENTATION SKILLS
  • STRONG ORGANIZATIONAL AND MULTITASKING SKILLS, WITH THE ABILITY TO PERFORM WELL IN A FAST-PACED ENVIRONMENT
  • ACTIVE LISTENING AND EFFECTIVE COMMUNICATION SKILLS
  • TEAM SPIRIT
  • FLEXIBILITY TO WORK IN SHIFTS
  • FOOD SAFETY TRAINING IS A PLUS

PINCÉR/PINCÉRNŐ A PINCÉR/PINCÉR FELADATAI KÖZÉ TARTOZIK:
  • KIVÁLÓ FELSZOLGÁLÁS BIZTOSÍTÁSA AZ ELÉGEDETTSÉG ÉRDEKÉBEN
  • VEVŐI RENDELÉSEK FELVÉTELE, ÉTELEK ÉS ITALOK KISZÁLLÍTÁSA
  • ÉTLAPJAVASLATOK KÉSZÍTÉSE, KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSA ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK MEGOSZTÁSA AZ ÉTTEREM VENDÉGEIVE
MUNKA SZAKKÉPZETT PINCÉRT VAGY PINCÉRNŐT KERESÜNK RENDELÉSEK FELVÉTELÉRE, ÉTEL ÉS ITAL FELSZOLGÁLÁSÁRA AZ ÜGYFELEINK RÉSZÉRE. A MEGFELELŐ PINCÉR/PINCÉRNŐ FELDOBJA AZ ÉTKEZÉSI ÉLMÉNYT AZ ÜGYFELEK SZÁMÁRA. OLYAN EMBERT KERESÜNK, AKINEK LESZ TÜRELME, EGYÉNISÉGE ÉS KITARTÁSA AHHOZ, HOGY BOLDOGULJON EBBEN A MUNKAKÖRBEN.
A PINCÉR/PINCÉR FELADATAI KÖZÉ TARTOZIK AZ ÜGYFELEK KÖSZÖNTÉSE ÉS KISZOLGÁLÁSA, AZ ÉTLAPOKRÓL VALÓ RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁS, A KÜLÖNFÉLE ÉTTERMEN BELÜLI FELADATOK ELVÉGZÉSE ÉS A SZÁMLA BESZEDÉSE. HA JÓL TUDSZ TELJESÍTENI EGY PÖRGŐS KÖRNYEZETBEN, SZÍVESEN TALÁLKOZUNK VELED. AHHOZ, HOGY SIKERES PINCÉR VAGY PINCÉRNŐ LEGYÉL, UDVARIASNAK KELL LENNED AZ ÜGYFELEINKKEL, ÉS GONDOSKODNOD KELL AR­RÓL, HOGY ÉLVEZZÉK AZ ÉTELEIKET. EZENKÍVÜL CSAPATJÁTÉKOSNAK KELL LENNED, ÉS HATÉKONYAN KELL KOMMUNIKÁLNOD A KONYHAI SZEMÉLYZETÜNKKEL, HOGY MEGBIZONYOSODJ AR­RÓL, HOGY A RENDELÉSEK PONTOSAK ÉS GYORSAN KÉZBESÍTENEK. NE FELEDD, HOGY A PINCÉR/PINCÉRNŐI FELADATOK MEGKÖVETELHETIK A MŰSZAKOS ÉS/VAGY ALKALMANKÉNTI MUNKA­VÉGZÉST HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAP­OKON. VÉGSŐ SORON PINCÉREINK/PINCÉREINK KÖTELESSÉGE, HOGY KIVÁLÓ ÉTKEZÉSI ÉLMÉNYT NYÚJTSANAK VENDÉGEINK SZÁMÁRA.
FELELŐSSÉGEK
  • KÖSZÖNTSD ÉS KÍSÉRD AZ ÜGYFELEKET AZ ASZTALUKHOZ
  • MENÜ BEMUTATÁSA ÉS RÉSZLETES INFORMÁCIÓK ISMERTETÉSE, HA KÉRIK (PL. ADAGOKRÓL, ÖSSZETEVŐKRŐL VAGY LEHETSÉGES ÉTELALLERGIÁRÓL)
  • TERÍTS ASZTALOKAT TERÍTŐK, EVŐESZKÖZÖK ÉS POHARAK FELÁLLÍTÁSÁVAL
  • TÁJÉKOZTASD AZ ÜGYFELEKET A NAPI AKCIÓKRÓL
  • KÉRÉSRE KÍNÁLJ MENÜAJÁNLATOKAT
  • AJÁNLJ TOVÁBBI TERMÉKEKET, HA SZÜKSÉGES
  • PONTOSAN VEDD FEL AZ ÉTEL- ÉS ITALRENDELÉST EGY POS MEGRENDELŐ SZOFTVER SEGÍTSÉGÉVEL
  • KÖZÖLD A RENDELÉS RÉSZLETEIT A KONYHAI SZEMÉLYZETTEL
  • ÉTEL- ÉS ITALRENDELÉSEK KISZOLGÁLÁSA
  • ELLENŐRIZD AZ EDÉNYEK ÉS KONYHAI ESZKÖZÖK TISZTASÁGÁT ÉS MEGJELENÉSÉT, ÉS JELENTSD A PROBLÉMÁKAT
  • RENDEZD EL AZ ASZTALOKAT ÉS TARTSD RENDBEN AZ ÉTKEZŐT
  • CSEKK KÉZBESÍTÉSE ÉS SZÁMLAFIZETÉSEK BESZEDÉSE

Job summary WE ARE SEEKING A RELIABLE KITCHEN HELPER TO ASSIST OUR KITCHEN STAFF. AS THE KITCHEN HELPER, YOU WILL BE RESPONSIBLE FOR CLEANING AND MAINTAINING THE KITCHEN, ASSISTING WITH FOOD PREPARATION, AND ENSURING THAT ALL KITCHEN EQUIPMENT IS IN GOOD WORKING ORDER. RESPONSIBILITIES
  • CLEAN AND SANITIZE KITCHEN EQUIPMENT, UTENSILS, AND WORK AREAS
  • ASSIST WITH FOOD PREPARATION, INCLUDING CHOPPING VEGETABLES, PREPARING SAUCES, AND ASSEMBLING DISHES
  • ORGANIZE STOCK, KITCHEN SUPPLIES, AND INGREDIENTS
  • OPERATE KITCHEN EQUIPMENT, SUCH AS OVENS, GRILLS, AND FRYERS
  • ASSIST WITH DISHWASHING AND CLEANING
  • FOLLOW ALL FOOD SAFETY AND SANITATION GUIDELINES
REQUIREMENTS
  • PRIOR EXPERIENCE WORKING IN A KITCHEN OR FOOD SERVICE ENVIRONMENT PREFERRED
  • ABILITY TO WORK IN A FAST-PACED ENVIRONMENT AND HANDLE MULTIPLE TASKS SIMULTANEOUSLY
  • STRONG ATTENTION TO DETAIL AND ABILITY TO FOLLOW INSTRUCTIONS
  • EXCELLENT COMMUNICATION AND INTERPERSONAL SKILLS
  • ABILITY TO STAND FOR EXTENDED PERIODS OF TIME
  • FLEXIBILITY TO WORK EVENINGS AND WEEKENDS

KONYHAI KISEGÍTŐ MUNKAKÖRI LEÍRÁS MEGBÍZHATÓ KONYHAI KISEGÍTŐT KERESÜNK KONYHAI MUNKATÁRSAINK SEGÍTSÉGÉRE. KONYHAI KISEGÍTŐKÉNT ÖN FELEL A KONYHA TAKARÍTÁSÁÉRT ÉS KARBANTARTÁSÁÉRT, AZ ÉTELKÉSZÍTÉS SEGÍTÉSÉÉRT, VALAMINT ANNÁK BIZTOSÍTÁSÁÉRT, HOGY MINDEN KONYHAI BERENDEZÉS JÓ ÁLLAPOTBAN LEGYEN. FELELŐSSÉGEK
  • TISZTÍTSA MEG ÉS FERTŐTLENÍTSE A KONYHAI BERENDEZÉSEKET, EDÉNYEKET ÉS MUNKATERÜLETEKET
  • SEGÍTSÉGNYÚJTÁS AZ ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSÉBEN, BELEÉRTVE A ZÖLDSÉGEK APRÍTÁSÁT, A SZÓSZOK ELKÉSZÍTÉSÉT ÉS AZ ÉTELEK ÖSSZEÁLLÍTÁSÁT
  • KÉSZLET, KONYHAI KELLÉKEK ÉS ALAPANYAGOK RENDSZEREZÉSE
  • MŰKÖDTESSE A KONYHAI BERENDEZÉSEKET, PÉLDÁUL SÜTŐKET, GRILLEKET ÉS SÜTŐKET
  • SEGÍT A MOSOGATÁSBAN ÉS A TISZTÍTÁSBAN
  • KÖVESSE AZ ÖSSZES ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI ÉS HIGIÉNIAI IRÁNYELVET
KÖVETELMÉNYEK
  • KONYHAI VAGY VENDÉGLÁTÓI KÖRNYEZETBEN SZERZETT KORÁBBI TAPASZTALAT ELŐNY
  • GYORS TEMPÓJÚ KÖRNYEZETBEN VALÓ MUNKAVÉGZÉS ÉS TÖBB FELADAT EGYIDEJŰ KEZELÉSÉRE
  • ERŐS FIGYELEM A RÉSZLETEKRE ÉS AZ UTASÍTÁSOK KÖVETÉSÉNEK KÉPESSÉGE
  • KIVÁLÓ KOMMUNIKÁCIÓS ÉS INTERPERSZONÁLIS KÉSZSÉGEK
  • HOSSZABB IDEIG TARTÓ ÁLLÁS
  • RUGALMAS ESTI ÉS HÉTVÉGI MUNKAVÉGZÉS